Latte art schenken in een gespikkelde kop

Barista workshop in Nijmegen en omgeving

In de omgeving van Nijmegen zijn veel leuke Specialty Coffee plekjes te vinden. Je hoeft dus niet ver voor een lekker kopje koffie. Maar hoe fijn zou het zijn als je zelf thuis ook kunt genieten van heerlijke espresso en koffie? Leer bij een barista workshop Nijmegen van een echte barista de perfecte espresso zetten!

LeRine barista workshops

Een barista workshop in omgeving Nijmegen volg je op onze workshoplocatie. Deze is gelegen in Deventer, op nog geen uur rijden van Nijmegen. De koffie workshops zijn voor zowel de gevorderde barista als de koffieliefhebber zonder ervaring. Onze enthousiaste barista neemt je mee in de wereld van Specialty Coffee en laat je kennismaken met verschillende koffiebonen en zetmethodes. Tijdens de workshop laten wij je verschillende soorten koffie proeven en leren we je hoe je zelf de perfecte espresso zet. De koffieworkshop Nijmegen wordt gegeven in groepsverband met een minimum van 2 personen en een maximum van 6 personen.

Barista workshop Nijmegen locatie en datum

Onze workshoplocatie in Deventer is ingericht voor het geven van workshops met een echte professionele espressomachine om op te oefenen. De datum en tijd van de barista training Nijmegen worden in overleg bepaald. Naast de basis barista workshop en latte art workshop, kun je ook een barista workshop thuis in Nijmegen volgen. Bij deze koffieworkshop komt onze professionele barista bij je thuis om je alle techniek te leren op jouw eigen espressomachine. Deze training is de training voor jou als je al wat meer ervaring hebt op het gebied van espresso én als je een eigen espressomachine hebt.

Barista workshop bij jou thuis in Nijmegen

Heb jij thuis een mooie espressomachine staan en wil je de tijd om alle vragen te kunnen stellen aan onze barista? Dan is een barista workshop bij jou thuis in Nijmegen echt wat voor jou. Als je wat meer ervaring hebt met espresso zetten en graag dieper op de stof in wil gaan, is een privé barista workshop de uitkomst. Onze barista geeft de koffieworkshop aan huis en leert jou hoe je alles uit je espressomachine haalt. Omdat de workshop één op één wordt gegeven, is er veel ruimte voor specifieke vragen. Daarnaast wordt er tijd besteed aan het afstellen van jouw bonenmolen en natuurlijk je espressomachine.