Lopende espresso onder een espressomachine

Barista workshop in Apeldoorn en omgeving

In de omgeving van Apeldoorn kun je verschillende koffietentjes vinden om je favoriete koffie te bestellen. Maar wil je dit zelf ook kunnen? Volg een barista workshop Apeldoorn om koffie te leren zetten als een echte barista en geniet iedere dag van een heerlijke espresso, cappuccino of koffie.

LeRine barista workshop Apeldoorn

Bij LeRine zijn we gek op koffie! Van het verhaal van herkomst, tot de variëteit van koffie en natuurlijk de smaak. Tijdens een uitgebreide barista workshop Apeldoorn vertelt onze enthousiaste barista je hier alles over. Je leert bij ons alles over het koffievak: de verschillende bonen en brandingen, zetmethodes en natuurlijk ga je ook zelf aan de slag met het zetten van de perfecte espresso.

LeRine barista workshop Deventer

Onze workshoplocatie is gevestigd in Deventer, dichtbij Apeldoorn. Onze mooie ruimte is ingericht voor het geven van workshops waarbij je leert werken op een professionele espresso machine. De datum en tijd van een barista workshop Apeldoorn worden in overleg bepaald. De workshops worden gegeven in een groep van 2 tot 6 personen. Ben je op zoek naar een training waarbij alle ruimte is om specifieke vragen te stellen die je hebt over het zetten van espresso? Dan is een privé barista workshop misschien iets voor jou. Deze 1 op 1 koffie training is voor de gevorderde barista die zijn espresso zetroutine verder wil finetunen. Het afstellen van de koffiebonenmolen en espressomachine komen onder andere in deze koffietraining aan bod.

Barista workshop bij jou thuis

Heb jij thuis een espressomachine staan en zou je graag willen leren hoe je deze afstelt? Tijdens een workshop bij jou thuis Apeldoorn leren we jou hoe je jouw espressomachine afstelt op smaak. We laten onnodig complicerende accessoires achterwege en leren jou hoe je zelf ‘gewoon’ een goede espresso zet. Aan de hand van vragen die jij hebt of problemen waar je tegenaan loopt met je eigen espressomachine, geven we de workshop vorm.